GÖREI - PAP ILDIKÓ

Diplomás pszichológus és életviteli tanácsadó.

Az a pszichológus, aki túllépte az érzelmi stressz megoldásainak határát.

GÖREI-PAP ILDIKÓ
GÖREI-PAP ILDIKÓ

Hitem szerint az egészség olyan tőke, mely sokszorosan megtérül, és amibe fektetni kell, ez az Én misszióm.

Közel 20 éve vagyok az életvédelem területén, iskoláim nagyobb részét orosz és ukrán nyelvterületen, valamint Budapesten és Németországban végeztem.

A hivatalosan elismert pszichológián kívül megismerkedtem a komplementer medicina több irányzatával (kínai akupunktúra, manuálterápia, reflexológia), külföldön tanultam tudományos parapszichológiát, számos tréningen vettem részt. Évtizedek alatt sok embert segítettem át élete nehéz korszakain.


2013-tól az Ökológia és életvitel biztonsága Nemzetközi Akadémia (Szentpétervár) mestere vagyok.

Mivel az öngondoskodás és az önfenntartó életmód iránymutató tölt az életemben, okleveles Aranykalászos Gazda és halász vagyok. 22 éve vagyok vállalkozó, 5 éve cégvezető.

Életem fontos szereplői a családom: párom, a gyermekeim és a három unokám. Egész életemben az egyensúlyt kerestem az egészségem, a munkám és misszióm, a párkapcsolat és a gyermekeim között. Megtaláltam.

A sikeres emberek gondozzák a legfontosabb eszközt az életben, ami nem más, mint saját maguk.

TRIOMED KÖZÖSSÉG Hitelesen és megalapozottan: 60 év tudományos kutatás, 50 év klinikai tapasztalat, több ezer oldalnyi tanulmány, több tízezer elégedett felhasználó. Csatlakozzon Ön is az elégedett Triomed – alkalmazók körébe!