KOVÁCS-MAGYAR ANDRÁS

Kovács Magyar András 1960-ban született, gyermekkorát Fényeslitkén, egy szabolcsi kis faluban töltötte. Az érettségit a miskolci Bláthy Ottó Szakközépiskolában tette le, majd Pécsett a Pollack Mihály Műszaki főiskolán szerzett diplomát.

A népi gyógyítással először piócákkal gyógyító nagymamáján keresztül találkozott. A műszaki diploma megszerzését követően a megyeházán dolgozott előadóként. Ekkor találkozott először a csontkovácsolással. Saját gerincbetegségén egy csontkovács segített. Megtanulta és maga is gyógyító tevékenységbe kezdett.

Munkája közben újabb problémával kellett szembenéznie, tüdőbeszűrődést kapott, melynek hatására új utakat talált.

Megismerkedett a földsugárzásokkal és a szellemgyógyászattal. Tudásának átadására tanfolyamokat szervez, melyek hivatalos szervezeti háttere az Energia Gyógyító Központ nevű Kft-je.

Nevéhez fűződik, a gerincsérves megbetegedések gyógyítása műtét nélkül, gerincferdüléses gyermekek ezrei, lumbágós betegek tízezrei, meszesedéssel szenvedők sokasága köszönheti egészségét Kovács - Magyar András gyógyító módszereinek.

Különleges, egyéni, titokzatos módszereiről, a több száz rosszul halló és rosszul látó, ma már teljesen egészséges ember számol be a Kovács úr munkásságát fémjelző dokumentumfilmeken, a www.csodalatosgyogyulasok.hu és a www.szellemvilag.hu oldalakon.

Kovács- Magyar András módszereivel és szellemi segítségével gyógyítanak ma, tehetséges tanítványai az ország több pontján. A gyógyító helyek központja: XIV. Budapest, Tábornok út 11/a. alatt található. A tanítványok, gyógyítók táborában népszerű orvosok szintén jeleskednek. Mai tevékenységük legkülönlegesebb és igen hatékony pontját képezik az itt rekedt halott emberek szellemeinek visszasegítése a túlvilágra és a lakásokban kísértő szellemek elengedése, valamint ezen lakások védelme a " kísértők" ellen.

A spirituális segítségnyújtással, a szellemek ártó hatásának megszüntetésével, világon egyedülálló csodás eredményekről számolnak be a gyógyultak ezrei a szellemvilag.hu című lap, Szellem - elengedés menüpontjában megtalálható dokumentumfilmeken.

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest (XIV. kerület),

Tábornok u. 11/A. I. emelet/11. ajtó

Tel: +36-1-222-3186, +36-1-251-4983


KOVÁCS-MAGYAR ANDRÁS ÚJ HONLAPJA

Friss hírek, információk

Olvassa el a heti újdonságokat

A modern orvoslás, MEGTILTOTTA az ősi gyógymódok alkalmazását, és nap mint nap mindent megtesz azért, hogy elhitesse a lakossággal, hogy csakis a fizikai test létezik.