Az egészségügyi maffia

2017.11.22

A modern orvoslás, MEGTILTOTTA az ősi gyógymódok alkalmazását, és nap mint nap mindent megtesz azért, hogy elhitesse a lakossággal, hogy csakis a fizikai test létezik.

EGÉSZSÉGÜGYI ÖSSZEOMLÁS, A BEVÉTEL ERŐSÍTI A SZABÁLYT?

A múltban a természetes gyógymódok, csontkovácsolás, gyógyfüvek használata, a masszázs, a fürdők alkalmazása volt az elsődleges gyógyító módszer. A modern orvoslás, azonban MEGTILTOTTA az ősi gyógymódok alkalmazását, és nap mint nap mindent megtesz azért, hogy elhitesse a lakossággal, hogy csakis a fizikai test létezik, és kizárólag vegyi úton előállított kemikáliákkal, kemoterápiával, durva műtétekkel lehet eredményeket elérni. Az eredmény azonban az, hogy egyre betegebbek az emberek, ellenben a gyógyszer - iparág csodásan fejlődik.

Hogy kezdődött?

1907-ben az AMA felkérte a Carnegie Alapítványt egy tanulmány elkészítésére az amerikai és kanadai egészségügyi képzés helyzetéről. A tanulmány szerzője Abraham Flexner (pedagógus), volt. Néhány év múlva Abraham Flexner lett a Rockefeller intézet orvosi oktatásért felelős igazgatója. A későbbi orvosi képzések alapja a Flexner jelentés lett.

A szemlélet szerint csak az anyag a valós, és rajta kívül semmi más nem létezik, így az emberi szervezet is puszta matéria. Anyagot pedig csak anyaggal - vagyis gyógyszerrel - lehet gyógyítani.

A természetes gyógymódok alkalmazását innentől kezdve hivatalosan kuruzslásnak ítélték.

A GYÓGYSZERMAFFIA MOZGATÓRUGÓJA

1997-ben a WHO teljes ellenőrzési jogot szerzett az egészségügy felett, és hatalmukat kiterjesztették az egész világra.

Egy 2003-as felmérés szerint évente, csak az USA-ban 783.936 ember hal meg csak orvosi műhiba következtében. A halálesetek mintegy egynyolcada az orvosi receptre felírt gyógyszerek miatt van. 2004-ben az USA 1,4 trillio dollárt költött egészségügyre, melynek több mint egyharmada a gyógyszeripar zsebébe vándorolt. 2002-ben a 10 legnagyobb gyógyszeripari cég haszna 36 milliárd dollár volt. És az egészségügy eme fejlődése mégis egyre több betegséget okoz. Hogy lehet ez?

A kanadai orvosnővel készült videóbol minden kiderül

Ghislaine Lanctot " Az egészségügyi maffia" c. sikerkönyv

A gyógyszermaffia egyre gátlástalanabb

Csak a pénz számít és a hatalom.

Az alábbiakban csak néhány meggyőző sort idézek az említett könyvből:

"A NAGY HAZUGSÁG.

A hatóságok azt tanítják nekünk, hogy az oltások a megvédenek minket az esetleges agresszív vírusokkal és mikrobákkal szemben, és ezáltal megelőzik a fertőző betegségeket és járványokat.

VALÓBAN? Hatástalan és felesleges.

Ezt a nagy hazugságot 150 éve tartják fenn.

Ghislaine Lanctot " Az egészségügyi maffia" c. sikerkönyve gyorsan beststelleré vált. Nem csoda, hiszen az emberek nem vakok, sokan maguk is látják, hogy értelmetlen beszedni a gyógyszerek nagy részét, mert többet árt, mint használ. Azonban, ha ebben a témában valaki felszólal, akkor azt eltávolítják az útból az illetékes érdekcsoportok. Ghislaine Lanctot ex-orvosnőtől, könyve megjelenése után a Doktori címet elvették, de Ghislaine (ejtsd: gilén), mára az emberiség tanítójává, és példaképévé vált.

Előadásain könyvein keresztül üzeni az emberiségnek, hogy van megoldás!

A gyógyszermaffia rendszerének fenntartásáról gondoskodik az ENSZ, a világkormány, amelynek saját egészségügyi minisztériuma van (WHO), saját gyerekügyi (UNICEF), kulturális (UNESCO), saját mezőgazdasági (FAO) minisztériuma; saját hadserege, saját egyeteme, saját bankja (Világbank, IMF).

Ma ők diktálnak a kormányoknak. Nekik pedig a pénzemberek diktálnak.

Az oltások HATÁSTALANOK a betegségek elleni védelemben

  • Az oltás kiválthatja a betegséget, ami ellen állítólag megvéd.
  • A beoltott ember terjesztheti a betegséget még akkor is, ha ő maga nem beteg.
  • Az oltás fogékonyabbá teheti az embert a betegségre.

1905-ben, a Fülöp-szigeteken a himlő miatti halálozási arány 10% volt. Egy tömeges oltási program után a halálozási arány járványméreteket öltött, megölve az akkorra már beoltott népesség 25% - át. Ennek ellenére a hatóságok tovább növelték a beoltásokat. 1918-ban, a legszörnyűbb járvány az emberek 54%-át megölte, akkor, amikor a lakosság 95%-a már be volt oltva.

Manilában, a fővárosban, ahol mindenkit beoltottak vagy újraoltottak,volt a legkeményebb a helyzet 65%-os halálozási aránnyal.

Mindanao szigete, ahol a lakosok visszautasították, hogy beoltsák őket, volt a legkevésbé sújtott terület. Csak 11%. A nyilvánvaló bizonyítékok ellenére a himlő elleni oltás tovább folytatódott. 1966-ban a WHO világméretű kampányt indított, ami 10 évig tartott volna, és csak azért adták föl, mert nyilvánvalóvá vált, hogy hatástalan.

"A beoltott gyerek megfertőzött gyerek"

" Beoltani annyi, mint mesterséges immunitással helyettesíteni" ( Simone Delarue)

A legjobb immunitás a természetes immunitás. Ez a 15 évesnél fiatalabb népesség 80-90%-ban megvan. Mivel az ember betegséggel való megfertőződése mozgósítja a test egész védekező rendszerét, a természetes immunizáció és a megbetegedés kéz a kézben járnak. Másrészről, az oltásokból származó fertőzések kiiktatják a test egész elsődleges védelmi vonalát. A mesterséges immunizáció a rendellenességet növeli. Aligha

meglepő, hogy gyakran meg kell ismételni. Az ismétlés pont olyan haszontalan, mint az első oltás.

Bizonyos oltások HASZONTALANOK, név szerint:

- Tuberkulózis és tetanusz, amivel szemben az ember soha nem immunis. Az a tény, hogy már volt tuberkulózisunk, nem akadályoz meg minket abban, hogy újra elkapjuk. Ellenkezőleg, az első tuberkulózis, amit néha maga az oltás okoz, sokkal sebezhetőbbé tesz minket egy második támadással szemben. És az végzetes lehet.

- Rubeola, amellyel szemben a női lakosság 90%-a természetesen védett, és ahol a betegség megkapásának kockázata a terhesség első három hónapjára korlátozódik. Mégis, mindenkit beoltanak.

- Diftéria, amit még a legnagyobb járványok idején is a gyerekeknek csupán 7%-a kap el. Mégis, ismét mindenkit beoltanak. Mi több, a gyerekeket és felnőtteket ismételten beoltják, noha azt hitetik el velünk, hogy a gyerekkorban kapott egyszeri oltás örökre biztosítja az immunitást.

- Az influenza és a hepatitis B gyorsan válnak erősen ellenállóvá az oltások antitestei ellen. Ez a két oltás tehát teljesen felesleges, ráadásul rendkívül veszélyes.

Veszélyes

Az oltásoknak megszámlálhatatlanul sok SZÖVőDMÉNYE lehet, amelyek a kisebb problémáktól

(allergia, ideggyógyászati panaszok) a halálig (hirtelen csecsemőhalál) terjedhetnek, és amelyek:

  • rövid lefolyásúak vagy állandóak;
  • azonnal jelentkeznek, később, sokkal később;
  • rövid életűek vagy visszafordíthatatlanok
  • ismertek vagy ismeretlenek.

VÁLOGATÁS AZ OLTÁSOK SZÖVŐDMÉNYEIBŐL:


Maga a betegség, vagy annak tipikus formái: szamárköhögés, bénulás (gyermekbénulás, szerű)

Allergiák: csalánkiütés, ekcéma, kiütés (bőrkiütés), asztma, rossz közérzet, gyengeség, fájdalmas gyulladások, - helyi reakciók, duzzadt nyirokcsomók, anaphylaktiás sokk, ami halált eredményezhet

Láz, Vesegörcsök, Purpora , Ödéma (vizenyő) , Reuma, Gyomor-bél problémák, Váratlan csecsemőhalál.

1-3 héttel az oltás után. Az idegrendszer minden heveny betegsége: komoly-enyhe agyvelőgyulladás, pan-encephalitis (kanyaró oltás) agyhártyagyulladás, visszafordíthatatlan idegi, károsodás. "

Eddig az idézet, melyből kiderül, hogy már a csecsemő - aki tiltakozni képtelen -, is ki van téve a gyilkos maffia manipulációjának.

Nincs más megoldás, csak, ha kivonjuk magunkat egy ilyen társadalomból, mint pl. a Mormonok ahol tilos az oltások alkalmazása, így gyermekeik kimutathatóan egészségesebbek, a felnőttek szervezete ellenállóbb.

További cikkek, hírek

Olvassa el a heti újdonságokat

A modern orvoslás, MEGTILTOTTA az ősi gyógymódok alkalmazását, és nap mint nap mindent megtesz azért, hogy elhitesse a lakossággal, hogy csakis a fizikai test létezik.