MAGYARORSZÁG BEJEGYZETT CÉG

KAREN HUDES ÜZENETE NEKÜNK MAGYAROKNAK

Jellemző: a videót törölték! Itt tölthető le azonban a HIVATALOS DOKUMENTUM! KLIKK IDE>>

Gyorsan lefotóztuk, nehogy ezt is töröljék, a kép itt nézhető meg>>

https://www.youtube.com/watch?v=L3n9YV9Fcqc

Magyarország az USA-ban New York államban bejegyzett cég, a tőzsdén is szerepel.

A Magyar Köztársaság 2004-ben lett vállalat.

A TÁRSASÁG MEGFELELŐ NÉV: MAGYAR KÖZTÁRSASÁG CENTRAL INDEX KEY: 0000889414

STANDARD IPARI OSZTÁLY: KERESKEDELMI BANKOK, NEC [6029] FISKÁLIS ÉV VÉGE: 1231

ÜZLETI CÍM: STREET 1: 10 ROCKEFELLER PLAZA SUITE 1100 CITY: NEW YORK

A CÉGBEJEGYZÉS MEGTEKINHETŐ IDE KLIKKELVE>>

Magyarország, mint Zártkörűen működő Részvénytársaság

MAGYARORSZÁG (részvénytársaság) TULAJDONOSAI:

- PNB Paritas

- CITIGROUP

- Deutsche Bank Securities

- GoldmanSachs International

Az értékpapír törvény:

MAGYARORSZÁG, MINT ÉRTÉKPAPÍR:

Magyarország, mint Zártkörűen működő Részvénytársaság

ALÁÍRÓ: Pleschinger Gyula A Magyar Köztársaság Államadósság Kezelő Ügynökségének Pte. Kht. Vezérigazgatója

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG
MAGYAR KÖZTÁRSASÁG Által aláírta: / S / Pleschinger Gyula
Cím: A Magyar Köztársaság Államadósság Kezelő Ügynökségének Pte. Kht. Vezérigazgatója, a Magyar Köztársaság ügyvédje, amelyet nemzetgazdasági miniszter képvisel.
Pleschinger Gyula
Pleschinger Gyula


A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG

A 2011. február 4-én hatályba lépett, 2011. február 17-én (regisztrációs szám: 333-170923) (a "Regisztrációs Nyilatkozat") a Securities and Exchange Commission (a továbbiakban: a Bizottság) (A "Köztársaság").

A Köztársaságnak a 2009. december 31-én véget ért évre vonatkozó 18-K. nyomtatványra vonatkozó éves jelentésének 2. számú módosításának egyetlen célja, hogy a Bizottságnál nyújtsa be a következőket: i. A 24. március 24-én megkötött árképzési megállapodás , 2011 a Köztársaság, a Citigroup Global Markets Inc., a BNP Paribas és a Deutsche Bank Securities Inc., amely az 1.2. (Ii) a köztársaság 6,375% esedékességű 2021-es megjegyzései (a továbbiakban: 2021 Megjegyzések), amelyeket a 4.1. Melléklet tartalmazza, iii. A Köztársaság 7,625% -os 2041-es megjegyzéseinek formája (a 2021 Megjegyzésekkel, ), Amely a 4.2. Iv. A Nyilvántartási Nyilatkozatban foglalt köztársasági kötelezettségvállalásnak megfelelően a jogi véleménnyel együtt benyújtott jogi vélemény a Magyar Köztársaság külön magyar tanácsának a Regisztrációs Nyilatkozat szerinti értékpapír-kibocsátás jogszerűségéről szóló példányát adja meg; V. A 2011. március 23-án kelt Meghatalmazás, amely a 24.1. Vi. A Magyar Köztársaság által a 99.1. Sz. Mellékletbe foglalt megjegyzések értékesítésével kapcsolatban felmerült vagy a Magyar Köztársaság számlájára vagy számlájára viselt vagy számlázott kiadások tételes listája; És (vii) a Köztársaságban a 2011. március 24-én bekövetkezett legutóbbi fejlemények, amelyek a 99.D.1. Példának részét képezik, és amelyek frissítik és módosítják a korábban a 99.D. példában benyújtott Köztársaság által módosított és módosított leírást. Tartalomjegyzék ALÁÍRÁS Követelményei alapján a Securities Exchange Act 1934, a regisztráló kellően okozta ezt a módosítás alá kell írni annak nevében az alulírott, reá, kellő felhatalmazással város Budapest, Magyarország 5-én napján 2011. április.

MAGYAR KÖZTÁRSASÁGÁltal: / S / Pleschinger Gyula
Név: Pleschinger Gyula
Cím: A Magyar Köztársaság Államadósság Kezelő Ügynökségének Pte. Kht. Vezérigazgatója, a Magyar Köztársaság ügyvédje, amelyet nemzetgazdasági miniszter képvisel

Drábik János- Kié a magyar állam?

1949. évi XX. törvény A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYA

 2. § (1) A Magyar Köztársaság független, demokratikus jogállam.

(2) A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé, amely a népszuverenitást választott képviselői útján, valamint közvetlenül gyakorolja.

(3) Senkinek a tevékenysége sem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetőleg kizárólagos birtoklására.

Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és egyben köteles fellépni.

A CÉL ÉS AZ ESZKÖZ?

A cél a teljes dominancia, valamint, hogy minden ember és kormány adósságban ússzon.

A folyamat részeként a politikusokat hozzászoktatták a kampányaik támogatásaként folyósított hatalmas pénzjuttatásokhoz.

Mivel a legnagyobb médiabirodalmak az elit tulajdonában vannak, a tömegmédia szorosan felügyelt információfolyama nem engedi, hogy az igazság kiderüljön, és az emberek rájöjjenek, hogy valami nagyon nincs rendben a rendszerrel.

BANKÁR PUCCS A VILÁG ELLEN:

TOVÁBBI HÍREK:

A modern orvoslás, MEGTILTOTTA az ősi gyógymódok alkalmazását, és nap mint nap mindent megtesz azért, hogy elhitesse a lakossággal, hogy csakis a fizikai test létezik.

AZ ALAPTÖRVÉNY KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN. A demokratikus hatalom forrása a Nép, a népakarat, melynek kinyilvánítása a népszavazás.

A KEMOTERÁPIÁVAL KEZELT BETEGEK 96%-A BELEHAL A KEZELT BETEGSÉGBE. Az első világháborúban nitrogén -mustárgázt használtak biológiai fegyverként. Ma ez a kemoterápiás kezelés egyik bevált alternatívája. Valóban ez lehet a rák elleni küzdelem egyetlen lehetősége?