MINDENNAPI MÉRGEINK

2017.11.18

A KEMOTERÁPIÁVAL KEZELT BETEGEK 96%-A BELEHAL A KEZELT BETEGSÉGBE. Az első világháborúban nitrogén -mustárgázt használtak biológiai fegyverként. Ma ez a kemoterápiás kezelés egyik bevált alternatívája. Valóban ez lehet a rák elleni küzdelem egyetlen lehetősége?

GYILKOS MENNYISÉGŰ KÁLIUMOT FOGYASZTATNAK VELÜNK

Állítja Dr. Prof. Papp Lajos szívsebész. A Kálium általános szívelégtelenséget okoz. Az élelmiszerek egyébként is erősen szennyezettek Káliumban, hiszen a műtrágyákból az általunk fogyasztott élelmiszerekben is megtalálható. A konyhasót káliummal keverik, így a szívre folyamatosan káros hatással van. A szívsebész elmondása szerint, a kórházakban a szívbetegeknek nagy adag káliumot adnak gyógyító céllal!!! Holott a kálium ilyen nagy mennyiségben szívmegállást okoz.

HALÁLOS FLUOR AZ IVÓVÍZBEN ÉS A FOGKRÉMEKBEN:

a szibériai haláltáborokban fluorozták az ivóvizet, hogy a foglyok agya tompuljon, így ne foglalkozzanak az ellenállással. Növeli az agykárosodás, magzat károsodás, rákosodás mértékét. A patkánymérgekben nátrium-fluoritot is alkalmaznak. Fogkrémek helyett használjunk fogport!

MARGARIN, ÉTOLAJ, VAGY VAJ?

Laboratóriumi vizsgálatok szerint a margarint csak egyetlen molekula választja el attól, hogy műanyag legyen. A legveszélyesebbek a telítetlen, transz-zsírsavakat tartalmazó, akár növényi eredetű olajok. A transz-zsírsavak emelik a szérum koleszterin szintjét, emelik a károsító LDL-koleszterin és csökkentik a védő HDL-choleszetrin szintjét, sőt emelik a triglycerid és egyéb lipid frakciók szérum koncentrációját is. Transz-zsírsavak hatására nő a CRP szint /mely nem specifikus jelzője az érbetegség elindulásának/, csökken a vérlemezkék összecsapódását, azaz a trombózist gátló anyagok képződése (prostaglandinok szintje), és a sejtek inzulin rezisztenciája (diabetes ) romlik. Valamennyi felsorolt effectus az érelmeszesedés kialakulását sietteti.

A táplálék transz-zsírsav tartalma és károsító hatása összefügg egymással. Egy 20 évvel ezelőtti felmérés szerint Amerikában az átlagos 2000 kalóriás étrend 3,6%-a származott transz-zsírsavak felhasználásából, vagyis egy-egy amerikai csaknem napi 8g transz-zsírsavat fogyasztott. A cukrászati termékek 23,8%, az átlagos margarin 16,5%, a teasütemények 9,8%, a sült burgonya 8,3%, a chips-ek 4,8% transz-zsírsavat tartalmaznak.

Szemben azzal, amit sokan várnának, a táplálékkal bevitt zsír nincs közvetlen kapcsolatban a vér zsírtartalmával. Sokkal inkább az elfogyasztott szénhidrát mennyisége határozza meg a vér zsírszintjét.

MÉRGEZŐ PET PALACKOK

TERROR A HORMONRENDSZER ELLEN

A műanyag palackok anyagából leoldódik a biszfenol-A nevű vegyület, (BPA) az egyik legelterjedtebb műanyagipari alapanyag, évente hárommillió tonnát gyártanak belőle világszerte, évről évre öt százalékkal többet. Ebből készül az összes polikarbonát és epoxi-gyanta. Mi készül ebből?

Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hivatal (EFSA) listáján a következők szerepelnek: cumisüvegek, műanyag tányérok, poharak, kancsók, ételtároló dobozok, újratölthető vizes és üdítős palackok (például kiránduló és sportpalackok), ivóvízvezetékek. A BPA-val az a gond, hogy hatása túlzottan hasonlít az ösztrogénekéhez.

A szervezetbe kerülve leköti az ösztrogénreceptorokat, de valójában persze nem hormon, ettől a szervezet összezavarodik. S mivel a nemi hormonok rengetegféleképpen alakítják a folyamatokat a szervezetben, szinte feltérképezhetetlen, hogyan torzítja fejlődésünket és működésünket. Az már biztos, hogy a fiúknál például csökkentheti a spermiumtermelést, a lányoknál a saját ösztrogén termelését, meddőséget és idő előtti pubertást okozhat, gyermekkorban pedig befolyásolhatja a másodlagos nemi jellegek kialakulását. A tudósok úgy gondolják, hogy szerepe lehet az elhízásban is.

Az Egyesült Államok egészségügyi minisztériumához tartozó Környezeti Egészségügyi Tudományok Intézete (National Institute of Environmental Health Sciences) - a téma temérdek kutatási anyagának átvizsgálása után - arra a következtetésre jutott, hogy nem lehet többé figyelmen kívül hagyni azt a lehetőséget, hogy a BPA esetleg károsan befolyásolhatja az emberi agy és más szervek fejlődését, valamint növeli egyes ivarszervi rákfajták felnőttkori kockázatát.

Az egészségügy vagy inkább betegségügy hatalmas üzlet. Ma a beteg is, az orvos is csak áldozata a rendszernek, együtt nézik, miként zajlik a fejük fölött egy hatalmas, globális, a dollárok milliárdjainak

megszerzéséért folyó küzdelem. Az orvos, egyik oldalon, elvesztette szakmai hatalmát - a diagnózist gépek készítik, a terápiát gyógyszer- gyártók írják elő. Csak a betegségre jut idő, a beteg emberre nem.

Ghislaine Lanctot nézete szerint, ha senki nem menne el az orvoshoz, nem lenne egészségügy, ha nem nem szerződne a bankokkal, nem lenne hitelcsapda sem, és ha az emberek nem fizetnének adót, megszűnne az államigazgatás kizsákmányoló formája.

TUDATOSAN MÉRGEZNEK MINKET!

FRISS CIKKEK,  MELYEK ÉRDEKELHETIK ÖNT:

A modern orvoslás, MEGTILTOTTA az ősi gyógymódok alkalmazását, és nap mint nap mindent megtesz azért, hogy elhitesse a lakossággal, hogy csakis a fizikai test létezik.

AZ ALAPTÖRVÉNY KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN. A demokratikus hatalom forrása a Nép, a népakarat, melynek kinyilvánítása a népszavazás.

A KEMOTERÁPIÁVAL KEZELT BETEGEK 96%-A BELEHAL A KEZELT BETEGSÉGBE. Az első világháborúban nitrogén -mustárgázt használtak biológiai fegyverként. Ma ez a kemoterápiás kezelés egyik bevált alternatívája. Valóban ez lehet a rák elleni küzdelem egyetlen lehetősége?

A Szent Korona-tan az Anjou kortól egészen a II. világháborúig képezte a magyar alkotmányjogi közgondolkodás alapját.