Újabb Magyar őssejt kutatás eredménye ...

2017.12.23

A természetes őssejt növelő, már Magyarországon is elérhető! A Magyar fejlesztésű javarészt növényi hatóanyagokból álló őssejt szaporító kapszula.

Őssejtszaporítás:

- rizikómentes
- természetes alapanyag
- bárki számára elérhető

Minél több az őssejt a szervezetben, annál jobb az egészségi állapotunk.
Az őssejtszám növelésével rávesszük a szervezetünket, hogy saját magát regenerálja. Az őssejtek nem gyógyítanak! A szervezet saját maga tudja kijavítani a hibáit.

Az őssejtek az elpusztult sejteket kicserélik, a hibás sejteket kijavítják.

AZ OLIMPIQ SXC: Elősegíti a csontvelőkben az őssejtek képződését és mobilizálását. Ezáltal a többletként jelentkező őssejtek gyorsabban és alaposabban szöveti megújulást képesek biztosítani a szerveink számára.

A szervezetünkben lévő NADH molekulák mennyisége határozza meg azt, hogy mennyi erőnk van, milyen a koncentrációs kapacitásuk. "Ha a testben hiányzik a NADH, az olyan, mintha egy autóból kifogyna a benzin."

Napjaink őssejt kutatásának egyik legfontosabb kérdése a felnőtt őssejtek többszörözése. Ha rá tudjuk venni a szervezetünket arra, hogy természetes úton több őssejtet termeljen, akkor a szervezetünk saját maga tudja kijavítani a betegség, baleset vagy egyszerűen az öregedés által bekövetkezett hibákat.
Minél több őssejt van jelen a vérben, annál jobb az egészségi állapot.

Kifejlesztettük az Olimpiq SXC speciális gyógyászati célra szánt tápszert, amit 7 éve sikeresen forgalmazunk.

Milyen engedéllyel rendelkezik az Olimpiq StemXCell?

Az EU előírásoknak megfelelően megszűnt az engedélyezési eljárás és helyette a gyártó felelősségét figyelembevéve bejegyzési kötelezettség van, ami a termék adatlapjának az OÉTI-hez történő benyújtását jelenti.

OÉTI bejegyzési (notifikációs) számok: 2162/2007 és 2163/2007.

Az Olimpiq SXC speciális gyógyászati célra szánt tápszer!

Mivel igazolja a gyártó, hogy az Olimpiq StemXCell étrend kiegészítő növeli az őssejtszámot 150%-kal?

A kapszula hatóanyagait az állatkísérletek során bejuttatták a vizsgált állatok szervezetébe. Ezt követően egy kontrollcsoporthoz viszonyítva az éllatok vérében keringő őssejtek számát vizsgálták meg. A vizsgálatot flow-citometriás módszerrel és a CD34+ antitestekkel végezték. Az eredmény szerint a hatóanyagot fogyasztó csoportban a vérben növekedett az őssejtszám legalább 150%-kal.

Mivel bizonyítható az őssejtszaporító daganatellenes hatása?

Az őssejtszintméréssel párhuzamosan a vérben megnövekedett őssejtszámok meghatározása mellett vizsgálatok kezdődtek a daganatért felelős gének megfigyelésére (az onkogén expresszió változása). Az eredmények ellenőrizhetően azt mutatják, hogy csökken a gének expressziója, azaz a kapszula hatóanyagai daganatellenes hatásúak.

Regenerálja őssejtjeit, természetes növényi kivonatok segítségével!

A felnőtt őssejtek haszna:

A legjobb őssejtterápia, ha a saját egészséges, aktív őssejtszámunkat növeljük. Ezeket a sejteket a testünk ismeri és az önregeneráció alapját képezik.

Idegrendszeri degeneratív betegségek és sérülések:
- Parkinson kór.
- Gerincsérülés.
- Agyvérzés következtében kialakult szöveti károsodás.

Szem:
- Szaruhártya regeneráció.

Sebek és sérülések:
- Végtagüszkösödés.
- Felszíni sérülés begyógyulása.

Autoimmun betegségek:
- Általános lupus (autoimmun állapot amely behatással lehet a bőrre, szívre, tüdőre, vesékre, ízületekre és az idegrendszerre).
- Sjogren-szindróma (autoimmun betegség, az ízületi gyulladáshoz hasonló tünetekkel).
- Myasthenia (egy autoimmun izomideg-rendellenesség).
- Autoimmun cytopenia.
- Scleromyxedema (bőrbetegség).
- Scleroderma (bőr-rendellenesség).
- Crohn-betegség (krónikus bélgyulladásos betegség).
- Behcet-kór.
- Reumás ízületi gyulladás.
- Kezdetleges ízületi gyulladás.
- Sclerosis multiplex.
- Polychondritis (krónikus porc rendellenesség).
- Általálnos vasculitis (vérér-gyulladás).

Szívizomzat:
- Szívkárosodás.

Immundeficienciák:
- Súlyos összetett immunodeficiencia szindróma.

Más anyagcsere rendellenségek:
- Sandhoff-kór (örökletes genetikai rendellenesség).
- Hurler szindróma (örökletes genetikai rendellenesség).
- Osteogenesis imperfecta (csont/porc rendellenesség).
- Krabbe Leukodystrophy (örökletes genetikai rendellenesség).

https://ossejt-terapia.webnode.hu/
https://ossejt-terapia.webnode.hu/

A plussz őssejt megjelenése nem borítja-e fel a csontvelő működési mechanizmusát?

Szabó László hatóanyag szakértő, a kutatás vezetője a következőket válaszolta:

E tekintetben teljesen biztonságban lehetünk. Egyrészt génszinten teszteltük magukat az őssejttermelést fokozó anyagokat, és csak olyan összetevők kerültek a készítménybe melyek nem támogatják a daganatos sejtek életfeltételeit.

Másrészt az őssejttermelő készítmény mellé kifejlesztettük az őssejt védőt is. Ezt a kettőt együtt kell alkalmazni.
A védőszer biztosítja a megszaporodott őssejtek működését és azt, hogy ne boruljon fel a szervezet rendszere, valamint olyan mennyiségű antioxidánst tartalmaz, ami kifejezetten megakadályozza a rákos sejtek termelődését.

Tehát a termékek összességében pusztító hatással vannak a daganatos sejtekre, még akkor is, ha nem ez az elsődleges feladatuk.

Ezzel a kivonattal naponta 100 százalékkal tudjuk megemelni az őssejttermelődést, ami olyan hatásfokú, mintha egy őssejtet ültetnének be a szervezetbe.

VIDEO A NAPLÓBAN A KUTATÁS EREDMÉNYEIRŐL:

Egyéb kutatási eredmények:

Betegek kardiovaszkuláris halálozása alacsonyabb:
519 angiográfiával megerősítetten koszorúér-betegségben szenvedő betegnél meghatározták a CD34+KDR+ endoteliális progenitor sejtek (EPS) számát. A betegek a szokásos orvosi kezelést kapták, majd 12 hónap múlva a terápia hatékonyságát összevetették a kezelés kezdete előtt mért EPS szinttel. A magasabb keringő EPS koncentrációjú betegek kardiovaszkuláris halálozása alacsonyabb, eseménymentes túlélése hosszabb volt, ebből a csoportból kevesebb beteget kellett hospitalizálni, és a revaszkularizáció is gyorsabb volt (mindegyik eredmény statisztikailag szignifikáns), mint a kezdetben alacsonyabb őssejtszámmal rendelkező betegekben. A magasabb keringő EPS koncentrációjú betegek kardiovaszkuláris halálozása alacsonyabb, eseménymentes túlélése hosszabb volt.
Forrás: Circulating endothelial progenitor cells and cardiovascular outcomes. Werner N, Kosiol S, Schiegl T, Ahlers P, Walenta K, Link A, Böhm M, Nickenig G. N Engl J Med. 2005 Sep 8;353(10):999-1007.
176 különböző, fejfájással jelentkező beteget vizsgáltak a tanulmányban, összefüggést keresve egyrészt a keringő endoteliális progenitor sejtek számával, másrészt funkcióképességükkel. A vizsgálat szerint a migrénes betegekben az EPS szám szignifikánsan alacsonyabb volt, illetve az EP sejtek funkcionálisan is eltéréseket mutattak (pl. csökkent migrációs kapacitás).
Forrás: Decreased number and function of endothelial progenitor cells in patients with migraine. Lee ST, Chu K, Jung KH et al. Neurology. 2008 Apr 22;70(17):1510-7.

Erekció és merevedési zavarok:
A szerzők 30, túlsúlyos, erektilis diszfunkcióval jelentkező beteget vizsgáltak, illetve hasonlítottak össze ugyanennyi, életkorban és testtömegben megegyező, de merevedési zavarok nélküli, egészséges kontroll személlyel. A merevedési zavaros páciensekben a CD34+KDR+EP sejtek koncentrációja alacsonyabb volt, mint az egészséges kontrollokban. Az EPS szám csökkenése korrelációban volt a merevedési zavar súlyosságával.
Forrás: Circulating CD34+ KDR+ endothelial progenitor cells correlate with erectile function and endothelial function in overweight men. Esposito K, Ciotola M, Maiorino MI, Giugliano F, Autorino R, De Sio M, Jannini E, Lenzi A, Giugliano D. J Sex Med. 2009 Jan;6(1):107-14.

45 lélegeztetésre szoruló beteget vizsgáltak:
A szerzők akut respiratorikus distresszben szenvedő, mesterséges lélegeztetésre szoruló beteget vizsgáltak (45 egyént), hogy kiderítsék, van-e kapcsolat a betegek őssejt-koncentrációja (endoteliális progenitor sejtek) és a betegség prognózisa között. Az eredmények azt mutatták, hogy az alacsony EPS koncentrációjú betegekben a halálozás duplája volt (61%) azokénak, akiknek az EPS számuk magasabb volt (30%-os halálozás). Az összefüggés statisztikailag szignifikánsnak mondható.
Forrás: Increased circulating endothelial progenitor cells are associated with survival in acute lung injury. Burnham EL, Taylor WR, Quyyumi AA, Rojas M, Brigham KL, Moss M. Am J RespirCrit Care Med. 2005 Oct 1;172(7):854-60.

Stroke kontra őssejtszint:
A szerzők stroke-os betegekben vizsgálták az EP sejtek számát. Úgy találták, hogy akut stroke-os betegekben az EP sejtszám alacsonyabb volt, mint a krónikus stroke-ban szenvedőknél, vagy egészséges személyeknél. Alacsonyabb volt továbbá az EP sejtszám azokban a betegekben, akiknél súlyos atherosclerosis volt -a storke-ot kiváltó ok (összehasonlítva az embólia okozta stroke-okkal).
Forrás: Circulating endothelial progenitor cells as a new marker of endothelial dysfunction or repair in acute stroke. Chu K, Jung KH, Lee ST et al. Stroke. 2008 May;39(5):1441-7.

Hipertónia és az őssejtek:
A szerzők 37 refrakter hipertóniában szenvedő beteget, illetve 30 normotenzív kontroll személyt vizsgáltak, összehasonlítva EPS koncentrációjukat. A refrakter hipertóniában szenvedő betegek EPS száma 56%-kal volt alacsonyabb, mint az egészséges kontroll csoportnál, és ez minden más ismert rizikófaktortól független, önálló összefüggés volt.
Forrás: Endothelial progenitor cells are reduced in refractory hypertension. Oliveras A, Soler MJ, Martínez-Estrada OM et al. J Hum Hypertens. 2008 Mar;22(3):183-90.

Vesebetegek őssejtszintje:
A szerzők 50 krónikus vesebeteg vizsgálatával arra a következtetésre jutottak, hogy a krónikus vesebetegség hatására csökken a keringő EP sejtek száma, ami hozzájárulhat a következményesen fokozott szív- és érrendszeri kockázatokhoz. Figyelmeztetnek arra, hogy a dialízis a kóros anyagcseretermékeket eltávolítja, de nem normalizálja a keringő EPS-számot, tehát a dialízis ellenére a szív- érrendszeri kockázat emelkedett marad.
Forrás: Endothelial progenitor cell dysfunction in patients with progressive chronic kidney disease. Krenning G, Dankers PY, DrouvenJW Am J Physiol Renal Physiol. 2009 Jun;296(6):F1314-22.

ŐSSEJT TERÁPIA LEHETŐSÉGE, BŐVEBB INFORMÁCIÓK AZ ALÁBBI LINKEN:

A modern orvoslás, MEGTILTOTTA az ősi gyógymódok alkalmazását, és nap mint nap mindent megtesz azért, hogy elhitesse a lakossággal, hogy csakis a fizikai test létezik.