GÁBELINÉ MARIKA

BIOGROUP KFT. TERMÉSZETGYÓGYÁSZ

GÁBELINÉ MARIKA, TERMÉSZETGYÓGYÁSZ
GÁBELINÉ MARIKA, TERMÉSZETGYÓGYÁSZ
"Sokkal olcsóbb megelőzni, mint gyógyítani!"

Gábeliné Marika, a BioGroup Kft megálmodója és megalapítója.
Magyar rezgés, magyar termék a magyar ember számára!
Az 1990-es évek elejétől igyekszem segíteni az embereknek az egészségük megtartásában. Sok-sok tanulás, természetgyógyászat, masszázs tanfolyam, kineziológia, pránanadi, reiki stb. következett. Parapszichológiai tanulmányaim során (KIRKO egyetem) jöttem rá, hogy minden ember valamit hozott magával születése pillanatában, és ha ezzel tisztában van, az egészségét is könnyebben karban tudja tartani.

SAJÁT TERMÉKEK, MAGYAR FEJLESZTÉSEK:


Nagyon fontos az embernek tudni, hogy mit ajánljon, mi az, amivel nem okoz csalódást. A saját termékeink fejlesztésénél Miszlayné Dr. Szilágyi Zsuzsa volt életem nagy segítője.

Fontos, hogy ne adalékanyagok tömkelegét, hanem tiszta anyagokat adjunk, ha lehet kolloid formában, hiszen a felszívódás a legfontosabb. Hiszem, hogy  segítségemmel sok embertársamnak segítettem és segíthetek továbbra is.

"Az élet rövid álom, az elme mind illúzió, az én a valóság. Légy összhangban Önmagaddal és élvezd a rövid utazást ezen a Bolygón." (K. V. Suresh)

A modern orvoslás, MEGTILTOTTA az ősi gyógymódok alkalmazását, és nap mint nap mindent megtesz azért, hogy elhitesse a lakossággal, hogy csakis a fizikai test létezik.

AZ ALAPTÖRVÉNY KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN. A demokratikus hatalom forrása a Nép, a népakarat, melynek kinyilvánítása a népszavazás.

A KEMOTERÁPIÁVAL KEZELT BETEGEK 96%-A BELEHAL A KEZELT BETEGSÉGBE. Az első világháborúban nitrogén -mustárgázt használtak biológiai fegyverként. Ma ez a kemoterápiás kezelés egyik bevált alternatívája. Valóban ez lehet a rák elleni küzdelem egyetlen lehetősége?

A Szent Korona-tan az Anjou kortól egészen a II. világháborúig képezte a magyar alkotmányjogi közgondolkodás alapját.