KISFALUDY GYÖRGY

.... többek között az első működö gravitációs "távcső" megalkotója

Célunk: 

"Egy valóban új tudomány mindent átformáló forradalmának előkészítése, ami minden ember számára elhozhat egy élhetőbb világot.

Tudásunk ősi alapokról indul, de a csillagok végtelenje felé törekszik.

Ahonnan jöttünk, és ahova régóta visszavágyik a szívünk. Dolgozzunk együtt egy igazi európai hun népért! Ennek alapja a tudás. Itt az idő. MOST."

Bemutakozás:

1944. június 28.-án születtem Budapesten, és a budapesti Vörösmarty gimnáziumban 1964-ben érettségiztem, ahol lakatos előképzést is kaptunk. 1973-ban technikusi érettségit is tettem a Bláthy Ottó Műszer és Híradásipari Technikumban.

1970-ig többféle munkát is megpróbáltam.

Voltam műtős, röntgenasszisztens, kirakatrendező, játékteremben üzletvezető, de már ekkor az elektronika, számítástechnika irányában kezdtem érdeklődni, és 1970-től húsz éven át, mint műszerész, majd mint technikus, és később mint üzemmérnök dolgoztam, mert közben felsőfokú számítógép műszaki vizsgát is tettem a Számok főiskolán.

1981-től 93-ig kisiparosként is munkálkodtam, és ekkortól kezdve lehetőségem nyílt olyan speciális kutató munkára is, amelyet hol állami támogatással, hol saját erőből folytattam, és ebben az időben 25 találmányom született. 1990-től először párhuzamosan két helyen dolgozva, majd laborvezetői kinevezésemtől kezdve kizárólag a kutatási munkával foglalkoztam. Ekkortól főképpen orvosi kutatásokkal és a gravitációs hullámok kutatásával foglalkoztam, és ezeken a területeken komoly sikereket értem el. Ez alatt az idő alatt OMFB kutatási projectet is vezettem 3 éven át, ahol robotikához alkalmazható USM mikro léptetők fejlesztését bízták rám, és az általam vezetett laboratóriumra, és ezt a kutatást is sikerrel befejeztük.

1997. december 11.-én megválasztottak az ekkor alakult egyházi rendszerünk, Az Univerzum Egyháza legfelsőbb vezetőjének, és ettől kezdve lehetőség nyílt olyan kutatási munkák kivitelezésére is, amelyek olyan határterületeken is mozogtak, amelyet a magyar tudományos tevékenység kizárt. Húsz éve több mint tízezer előadásom volt, és a média és régóta tudósít az eredményeimről. Több száz TV és rádiószereplés, és ezernyi újságcikk megírása áll mögöttem, mert 15 éve, mint újságíró is tevékenykedtem.

Két könyvet írtam az idő szerkezetéről, és kettőt a lélek működéséről is. Az Interneten is ezernyi cikkem jelent meg, és közben 514 magyar szótárat is megszerkesztettem néhány munkatársammal az őstörténeti kutatásaink lingvisztikai támogatására.

A legtöbb magyar egyetem meghívott, hogy ismertessem a kutatásainkat a hallgatóikkal, és az elmúlt években, mint óraadó tanár, a Miskolci Bölcsész Egyesület Nagy Lajos király magánegyetemén "Teremtés a néprajzban" tantárgyat tanítottam. 19 éve tanítok az Universum Universitas Szabadegyetemen, mint tanszékvezető, és a Huniversitas egyházi egyetemünk Spiritus rektora és tanszékvezetője vagyok.

Szakértőként bel és külföldön jelenleg is aktívan tevékenykedek. Sokan szeretnek, és sokan utálnak. Ez jó jel, mert ebből jól látszik, hogy valaki halad a munkával.ÁLLANDÓ FÓRUMUNK -a hunok hagyományos Filozófiai Szabadegyetemén Baráti szívvel ajánljuk rendszeres filozófiai vitafórumunkat, amely már másfél évtizedes múltra tekint vissza, és ahol olyan világképpel ismerkedhetnek meg a vitázók, amelyben minden a helyére fog kerülni.

Ezek a jó hangulatú találkozások minden héten várják az érdeklődőket. Itt parlamentáris szabályok szerint kérdezni is és vitázni is lehet. Kortól, nemtől és nemzetiségtől függetlenül nagy szeretettel várunk mindenkit, aki érdeklődik a világegyetem titkai iránt.

Ez csak a "majdnemmindetudás" Egyeteme, de jól fogod érezni magad.

A heti vitafórum helye:

Budapest, Óbuda San Marco u 81.
ÓBUDAI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT színházterme
17-22 óráig. Belépő 800 Ft.
Nyugdíjas és diák jegy 400 Ft.

Friss hírek

Olvassa el a heti újdonságokat

A modern orvoslás, MEGTILTOTTA az ősi gyógymódok alkalmazását, és nap mint nap mindent megtesz azért, hogy elhitesse a lakossággal, hogy csakis a fizikai test létezik.