Betegségekeink 80%-át "megisszuk"?

2017.08.31

MILYEN VIZET ISZUNK?

IVÓVÍZMINŐSÉG:

A hazai felszíni vizek, az ivóvízbázisok és a vezetékes ivóvíz 53 százaléka tartalmaz növényvédőszer-származékot, az MTA Növényvédelmi Kutatóintézetének három éves országos felmérése szerint.

A vízművekben csupán 20 -féle szennyezés fajtáját mérik, holott mintegy 300.000 -féle különböző hormon, gyógyszer maradvány és vegyi és ipari szennyeződés található az IVÓVÍZBEN.

A klór pedig nagy mennyiségben egészségtelen, és a szennyeződéseket nem, csupán néhány baktériumot ártalmatlanít. A klóros víz forralásával trihalometán szabadul fel, mely erősen rákkeltő hatású.

Betegségeink 80%-áért az ivóvíz a felelős.

CSAPVÍZ FOGYASZTÁSÁVAL 75 ÉV ALATT 28 KG, ÁSVÁNYVÍZ ESETÉN PEDIG 90 KG "KŐZETET" ISZUNK MEG

Klinikai vizsgálatok szerint, akik nem isznak elegendő (napi 2-3 liter) tiszta vizet, azoknál 50%-al megnő a rákos megbetegedések száma. Azok pedig, akik gyümölcslében, üdítőkben veszik magukhoz a folyadékot, 150 - 250%-ban nő a megbetegedések kockázata.
A hazai ivóvíz ásványi anyag tartalma szinte teljes mértékben szervetlen formában van jelen, így nem szívódik fel a sejtekben, csupán a véráramba kerül és ott meszesedést, lerakódásokat okoz.

Az éltető víz sem a régi már.

A szervezet számára szükséges tápanyagok a táplálékban, növényekben (sejt alapú növényi étrend kiegészítőkben) megkötött formában szívódnak csak fel. Az ivóvíz és ásványvíz felelős nagy mértékben a vesekő, epekő lerakódásokért is. Az ivóvízben oldottan előforduló hormontartalmú gyógyszerek, növényvédő szerek, oldott nehézfémek (arzén, nikkel, kadmium) számos rákos betegség, idegrendszeri betegség okozója. A túl sok hormon pedig meddőséghez vezet és a spermiumok életlépességét rontja.

RÁKKELTŐ ARZÉN TÖBB MINT 300 TELEPÜLÉSEN

FORDUL ELŐ VEZETÉKES CSAPVIZEINKBEN

Több mint 300 településen mintegy 800 ezer ember még mindig arzénes vizet iszik!

Az EU már többször figyelmeztette az Orbán-kormányt, hogy minden településen biztosítani kell a rákkeltő anyagtól mentes ivóvizet.

"Az arzén a legmérgezőbb hatású félfém. Ez az egyetlen olyan világszerte széles körben előforduló természetes anyag, amelynek rákkeltő hatása egyértelműen bizonyított. A hosszan tartó, vagy nagy mennyiségű arzénterhelés hatására - a többi közt - tüdőrák, bőrrák, veserák, vagy fejlődési rendellenességek alakulhatnak ki. Az ivóvízzel bevitt arzén ráadásul az egész emésztőrendszert megterheli, ezért a magas arzéntartalmú vizet fogyasztó lakosság körében gyakrabban fordul elő gyomor, máj, hólyag és vastagbélrák is. Az arzén forralással sem távolítható el az ivóvízből, így a főtt ételekben is benne marad. " - Hír24


"A kormány korábbi tájékoztatása szerint a dél-alföldi régió vízminőségét javító programra összesen több mint 71 milliárd forintot költenek majd el." Forrás: Origo

71.000.000.000 forintból, 1.420.000db háztartási víztisztítót lehetne venni, ami lényegesen tisztább vizet állít elő, mint amit lajtos kocsikkal a honvédség a lakosságnak szállít!

VÍZTISZTÍTÓ VÁSÁRLÁS: